U kunt ons bereiken op

088 - 996 00 00

(lokaal tarief)

Over ons

Dry Works is gespecialiseerd in vochtbestrijding en gevelonderhoud, met alle daarbij behorende werkzaamheden. De invloed van vocht (en schadelijke stoffen) is afhankelijk van de kwaliteit van de gebruikte bouwmaterialen en bepalend voor het onderhoud én het woonklimaat. Een goede diagnose in combinatie met de juiste behandelingswijze is essentieel om problemen op te lossen en langdurig het vocht te bestrijden.

Met meer dan 50 jaar ervaring en de samenwerking met instituten zoals Bouwcentrum, SBR, WTA, TNO, Monumentenzorg, en Universiteiten van Delft, Eindhoven, hebben wij onze unieke producten ontwikkeld die uitermate doeltreffend zijn. Met ons team van eigen specialisten kunnen wij adequaat vochtproblemen oplossen.

Onze aanpak

Goed onderzoek is onontbeerlijk bij het adequaat oplossen van vochtproblemen of het verstrekken van een goed advies. Wij hanteren hierbij de volgende fases waardoor u op de juiste wijze wordt geïnformeerd, ook ten aanzien van de kosten en garanties. Hierover geven wij graag vooraf duidelijkheid.