Climad monitoring

Waardevolle documenten, klassieke wijnen of oude meesters moeten onder de juiste condities worden opgeslagen of tentoongesteld. Deze producten zijn vaak erg gevoelig voor temperatuurverschillen.

Een goed geconditioneerde ruimte met een goede balans tussen vochtigheid en temperatuur is daarom van groot belang. Maar ook bij schimmelvorming waarbij niet direct een relatie kan worden gelegd naar een specifieke vochtbron kan het Climad systeem worden toegepast.

Om eenvoudig en op afstand de vochtigheid in combinatie met de temperatuur in een geconditioneerde ruimte te kunnen monitoren, hebben wij samen met SowNet een draadloos netwerk van slimme, kleine en energiezuinige sensoren ontwikkeld: Climad. Dit unieke modulaire systeem verzamelt de data van alle sensoren en verstuurt online meldingen als vooraf bepaalde waardes worden overschreden.

De data van de sensoren kunnen op elke computer of smartphone 24 uur per dag worden geraadpleegd. Doordat het systeem modulair is, kan bijna iedere soort sensor eenvoudig en direct aan het systeem worden gekoppeld

Bezoekadres

  • Dry Works International
  • Venserweg 1R
  • 1112 AR Diemen

Contactinformatie

Bel me terug