U kunt ons bereiken op

088 - 996 00 00

(lokaal tarief)

Diensten

Er zijn diverse vochtproblemen welke schade kunnen veroorzaken aan uw kostbare bezit. Dry Works is het enige bedrijf die zowel de diagnose kan stellen naar de aard van het vochtprobleem, als wel de oplossing aanbieden. Omdat wij geloven in onze effectieve oplossingen voor vochtbestrijding, kunnen wij de werking ervan gedurende meerdere jaren garanderen.

Hierboven kunt u een selectie maken tussen onze diensten. Grofweg maken we onderscheid tussen vochtproblemen boven en onder maaiveld, omdat dit bepalend is voor een effectieve aanpak. Vindt u het lastig een keuze te maken? Wellicht dat de afbeelding op onze startpagina oplossing kan bieden. Mocht u er onverhoopt nog niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan u graag te woord. Wilt u zien hoe wij een kelder waterdicht maken? Klik dan hier. Maar ook verhelpen wij vochtproblemen in gevels langdurig. Door onze unieke producten kunnen wij het meer dan 10 jaar garanderen! Kijk hier naar onze werkwijze. 

Vochtbestrijding_optrekkend_vocht_Aquapress  Vochtbestrijding-vochtdoorslag-gevel-vochtprobleem-vochtproblemen  Vochtbestrijding-kelderlekkage-vochtproblemen-vochtprobleem-aquapress  Vochtbestrijding-optrekkend-vocht-Aquapress-kelderlekkage