Lekkage

Lekkages door grond- of oppervlaktewater kenmerken zich door een (wisselende) waterdrukbelasting. Hierdoor kunnen lekkages optreden in kelders , parkeergarages of andere constructies onder maaiveld. Deze lekkages kunnen alleen maar plaatsvinden als er “gebreken” zijn. Dat houdt in dat er scheuren, grindnesten of openstaande dilataties aanwezig zijn. Ook is de wand-/vloeraansluiting een kwetsbaar punt. Deze aansluiting bestaat veelal uit verschillende materialen zoals metselwerk en beton. Maar ook als deze aansluiting uit dezelfde materialen bestaat is de kans op lekkages aanwezig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aquapress is een snelle, doelmatige en milieu- vriendelijke reparatiemethode die bodem, objecten en constructies door middel van injectie- technieken waterdicht maakt of constructief herstelt. Het is de meest geschikte methode om gebreken in constructies op te lossen die ook door onze unieke samenstelling in drinkwaterbereik toegepast kan worden(!).
Met Aquapress worden niet alleen poreuse vloeren/wanden, scheuren en dilatatievoegen waterdicht hersteld maar ook complete waterdichte membranen kunnen worden geïnjecteerd. Wij geven hier minimaal 5 jaar garantie op de waterdichte afwerking. Zien hoe het werkt? Klik hier.