Projecten van Dry Works - Kelderlekkage

weesperzijde te Amsterdam project Dry Works
Dry Works vochtservice Amsterdam Weesperzijde injecteerwerk
Weesperzijde Amsterdam project dry works kelderlekkage
Weesperzijde Amsterdam Kelderlekkage Dry Works project

Weesperzijde te Amsterdam - Kelderlekkage & Vochtbestrijding

Het pand aan de Weesperzijde in Amsterdam had last van een lekkage in de kelder. Wij zijn door de opdrachtgever ingeschakeld om het probleem vakkundig te verhelpen.

Voor een zakelijke klant hebben wij de kelder waterdicht gemaakt door middel van het Aquapress Injectie systeem. Onder hoge druk hebben wij onze unieke, drie componenten injectievloeistof geïnjecteerd, welke uithardt in de constructie. Tot maaiveldhoogte hebben wij de wanden voorzien van een waterdichte, zoutbestendige Dry Seal SM saneerpleister. Deze saneerpleister is zoutbestendig waardoor zouten ongehinderd kunnen uittreden, zonder schade aan te brengen. Bij de binnenmuren hebben we het capillaire vochttransport stop gezet door middel van het Aquapress Diffusie systeem. Hierbij worden er elke 12 cm reservoirs in de constructie aangebracht, waardoor onze unieke injectievloeistof door de constructie kan worden opgenomen. Na 24 uur is de barrière gevormd.

Inmiddels is het pand weer helemaal in gebruik en wat is het prachtig geworden. Wij zijn erg blij dat het probleem is verholpen en met een tevreden opdrachtgever.

Wilt u meer informatie over lekkage? Of heeft u ook last van een lekkages in huis of in de kelder? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Contact