Projecten van Dry Works - Vochtige kelder injecteren in Den Haag

Vochtige kelder probleem project Den Haag van Dry Works
Vochtige Kelder Den Haag injecteren Dry Works
Vochtige kelder Den Haag behandelen en injecteren Dry Works
Vochtige kelder Den Haag behandelen en injecteren tegen vocht. Dry Works

Kneuterdijk te Den Haag - Vochtige kelder behandelen, vochtige muren injecteren.

Dit monumentale pand aan de Kneuterdijk in Den Haag had enorme last van een vochtige kelder en optrekkend vocht in de muren. Wij focussen voor het oplossen van het probleem op onze op maat gemaakte aanpak vochtbestrijding. Ook in de toekomst willen de eigenaren natuurlijk geen vocht overlast, daarom injecteren wij de muren met onze unieke producten voor vochtwering. Zo is het probleem niet alleen verholpen, maar ook voorkomen.

Wij zullen bij dit monumentale pand, de kelderruimte, die deels onder maaiveld is gevestigd, behandelen middels ons AquaPress volvlak-/ membraan injectiesysteem. Dit houdt in dat wij in rastervorm (dobbeltechniek) de bouwmuren gaan behandelen en injecteren. Er is sprake van zowel optrekkend- als doorslaand vocht. Na het injecteren zullen wij het reeds aangetaste pleisterwerk afbikken tot op het kale-/ schone metselwerk en onze DrySeal Saneer Pleistersysteem aanbrengen. Deze methode is ideaal voor het bestrijden van optrekkend vocht. De vloeistof die in de muur wordt gespoten is de ideale vochtwering voor het typisch Nederlandse klimaat. 

Voor de bewoners van dit pand zijn optrekkend vocht en de vochtige kelder verleden tijd, door middel van onze gespecialiseerde aanpak vochtbestrijding en vochtwering.

Heeft u ook last van optrekkend vocht, een vochtige kelder, of andere vochtproblemen? Neem gerust contact met ons op! Wij staan graag voor u klaar.

Contact