Projecten van Dry Works - Kelderlekkage, optrekkend vocht en vochtbestrijding

kneuterdijk Den Haag project Dry Works kelderlekkage
Project Dry Works Den Haag vochtbestrijding, vochtproblemen, optrekkend vocht
Project Dry Works in Den Haag, optrekkend vocht behandelen
Project Kneuterdijk, Den Haag, Dry Works vochtbestrijding, kelder lekkage, optrekkend vocht

Kneuterdijk te Den Haag - Kelderlekkage, optrekkend vocht, vochtbestrijding en vochtwering

Dit monumentale pand aan de Kneuterdijk in Den Haag had enorme last van kelderlekkage en optrekkend vocht in de muren. Wij focussen voor het oplossen van het probleem op onze op maat gemaakte aanpak vochtbestrijding. Ook in de toekomst willen de eigenaren natuurlijk geen vocht overlast, daarom injecteren wij de muren met onze unieke producten voor vochtwering. Zo is het probleem niet alleen verholpen, maar ook voorkomen.

Wij zullen bij dit monumentale pand, de kelderruimte, die deels onder maaiveld is gevestigd, behandelen middels ons AquaPress volvlak-/ membraan injectiesysteem. Dit houdt in dat wij in rastervorm (dobbeltechniek) de bouwmuren gaan behandelen. Er is sprake van zowel optrekkend- als doorslaand vocht. Na injectie zullen wij het reeds aangetaste pleisterwerk afbikken tot op het kale-/ schone metselwerk en onze DrySeal Saneer Pleistersysteem aanbrengen. Deze methode is ideaal voor het bestrijden van optrekkend vocht. De vloeistof die in de muur wordt gespoten is de ideale vochtwering voor het typisch Nederlandse klimaat. 

Voor de bewoners van dit pand zijn optrekkend vocht en kelderlekkage verleden tijd, door middel van onze gespecialiseerde aanpak vochtbestrijding en vochtwering.

Heeft u ook last van optrekkend vocht, kelderlekkage, of andere vochtproblemen? Neem gerust contact met ons op! Wij staan graag voor u klaar.

Contact