Projecten van Dry Works - Lekkage, vochtprobleem en injecteren wanden

project-dry-works-lekkage-vochtprobleem-damrak-amsterdam
project-dry-works-lekkage-vochtprobleem-damrak-amsterdam
project-dry-works-lekkage-vochtprobleem-damrak-amsterdam

Damrak te Amsterdam - Lekkage, vochtprobleem en injecteren wanden gebouw

Het betreft hier één van de fraaiste panden van het Damrak. Het beeldenhuis met brulaap en schitterende gevelstenen wordt binnenkort betrokken door een supermarktketen die zijn opmars naar het noorden maakt.

Tijdens het inrichten van het winkelpand werden scheuren en lekkages ontdekt in de kelderruimte. De eigenaar wil het object graag duurzaam in stand houden en heeft Dry Works opdracht gegeven alle huidige (scheur)lekkages te laten behandelen middels injectie. Eerst hebben wij de afwerklagen verwijderd tot op de betonnen constructievloer. Hierna hebben wij de lekkageplaatsen behandeld middels ons AquaPress injectiesysteem in combinatie met het aanbrengen van onze DrySeal DS mortel. Vervolgens is de vloer voorzien van een coating zodat de kelderruimte goed gebruikt kan worden voor opslag van goederen en artikelen.

Door onze mannen zijn de lekkageplekken verleden tijd. En hebben wij de opdrachtgever tevreden gesteld. Kortom, een geslaagd project met het gewenste eindresultaat.

Heeft u ook last van lekkages, optrekkend vocht of andere vochtproblemen? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar!

Contact