Het project betreft een bestaand winkelcentrum “De Vlashoeck” in Bergschenhoek. Er is een parkeergarage gevestigd onder een gedeelte van het winkelcentrum. Er zijn meerdere vochtproblemen maar één van de oorzaken moet gezocht worden bij de wandelpromenade. Hier was geen afwatering gerealiseerd.

Ons team heeft bij de werkopname meerdere punten geconstateerd. Wij hebben in overleg besloten hoe wij deze klus zorgvuldig en efficiënt kunnen aanpakken. Hierbij hebben wij gekeken naar het verhelpen van het vochtprobleem, afdichting van buitenaf en waterafstotende laag realiseren.

Wij hebben het straatwerk bij de wandelpromenade open gemaakt en afgegraven tot aan het dak van de parkeergarage. Hierna hebben wij de constructie en aansluitingen gereinigd en afgedicht met ons DrySeal DS systeem. Het vochtprobleem is verholpen, doormiddel van onze unieke producten. Bovendien wordt ook de kans op vochtschade of problemen zeer beperkt.

Heeft u last van vochtproblemen? En bent u benieuwd naar de uitkomsten die wij u kunnen bieden? Neem gerust contact met ons op.

Werkzaamheden:

Ontgraven, injecteren, vochtbestrijding en afdichting

Jaar:

2020

Plaats:

Winkelcentrum De Vlashoeck te Bergschenhoek

Delen