Wij zijn langs geweest in de Warmoesstraat in Haarlem. De opdrachtgever heeft contact met ons gezocht, omdat er last is van optrekkend vocht in een bouwmuur van het huis. Ook in de wanden van het toilet in het huis was last van optrekkend vocht. Hierdoor lieten de tegels aan de muur los. Dit kan gevaarlijk zijn, aangezien de tegels kunnen vallen.

Optrekkend vocht kan door verschillende omstandigheden voorkomen in de muren. Daarom is een goede inspectie naar de oorzaak van het optrekkend vocht essentieel. Nadat het plan van aanpak is opgesteld en de werkinstructies duidelijk en verdeeld zijn, kan het werk beginnen.

Natuurlijk worden eerst voorzorgsmaatregelen getroffen. Denk aan het afdekken van de vloer. Eerst wordt er een AquaPress Diffusie over ca. 7,1m1 geïmpregneerd. De boorgaten worden afgedicht met een waterdichte en krimparme mortel. Het pleisterwerk, in toilet met tegels, afbikken over ca. 11,25m2, tot op het kale-/ schone metselwerk.

Dan brengen wij nog een DrySeal Saneer Pleistersysteem aan, over ca. 11,25m en de afwerklaag van vloer tot plafond. Natuurlijk laten we de werkplek ook bezemschoon achter. Eindresultaat? Een zeer tevreden opdrachtgever en een geweldig eindresultaat, die wij jarenlang kunnen garanderen.

Heeft u last van optrekkend vocht? Of wilt u een onderzoek laten uitvoeren? Neem gerust contact met ons op:

 

Contact
Diensten:

Optrekkend vocht bestrijden

Jaar:

2019

Plaats:

Haarlem

Delen