De Sint-Franciscus van Saleskerk is een voormalige rooms-katholiek kerkgebouw in Lijnden. De kerk is in 1859 gebouwd en gaat dus al een aantal jaren mee. De kerk staan inmiddels op de gemeentelijke monumentenlijst van Haarlemmermeer. En natuurlijk moet dat gespaard blijven…

Na zware regenval in combinatie met zware winddruk is de voorgevel doorgeslagen. Hierdoor ontstaat er lekkage en zware schimmelvorming achter de voorzetwand.

Wij hebben een steiger geplaatst en hebben de gevel geïnspecteerd, om een geschikte plan van aanpak op te stellen. We zijn toen begonnen met het afbikken en afvoeren van aangetaste afwerklagen. Om het probleem in de toekomst te voorkomen, hebben wij een drielaagse, waterdichte Dry Seal WDP pleisterlaag aangebracht.

Het aanbrengen van nieuw Centriflex N-kit tpv de aansluitingen van de kozijnen, indien nodig in combinatie met Epoxy.

Na een goede inspectie en aanpak van de buitengevel hebben wij de gevel gestuukt. Om een prachtig eindresultaat en waterdichte muren op te leveren. De kerk is voortaan helemaal klaar voor de herfst en winter.

Heeft u last van lekkage of een doorgeslagen gevel? Neem gerust contact met ons op voor vragen, een vrijblijvende offerte of inspectie.

Contact
Werkzaamheden:

Gevelherstel en stukwerk

Jaar:

2019

Plaats:

Lijnden

Delen